Читај ми!

Суперхерој Ђоковић

Нолетова победа у финалу заузела главно место у извештајима готово свих релевантних светских медија. Еуроспорт: Ђоковић бољи од Надала у епском финалу, Марка: Рафа играо херојски, Новак као натчовек, Газета дело Спорт: Један шампион, два хероја.

Тријумф српског тенисера Новака Ђоковића над Шпанцем Рафаелом Надалом у финалу Аустралијан опена у Мелбурну заузео је главно место у извештајима готово свих релевантних светских медија.

"Ђоковић бољи од Надала у епском финалу Мелбурна", наслов је текста на сајту телевизијске станице "Еуроспорт" у којем се наводи да су два тенисера исписали нове странице историје овог спорта.

Шпански дневни лист "Марка" написала је да је Надал одиграо "херојски, али да је велики Новак играо као натчовек".

Амерички "Си-Ен-Ен" наводи да, без обзира што је меч трајао готово шест сати, Ђоковић није дозволио Надалу да се врати у меч након добијеног четвртог сета и брејка у петом.

На сајту "Би-Би-Сија" истиче се да се Ђоковић данашњом победом у Мелбурну "зацементирао" на самом врху светског тениса и још једном показао да је у овом тренутку без премца.

Италијанска "Газета дело Спорт" подсетила је да је Ђоковићу ово била шеста победа у последњих седам окршаја против Надала, док је шпански дневник "Ас" у наслову текста о финалу написао "Један шампион, два хероја".

Немачки "Билд" истакао је да шпански тенисер "колико год добро одиграо" у овом тренутку не може да победи Ђоковића.

Српски тенисер данас је освојио своји трећи трофеј у Мелбурну, а укупно пети на грен слем турнирима у каријери.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи