Читај ми!

Писци тениске историје

Новак почаствован што је ушао у историју победом у финалу Отвореног првенства Аустралије са Рафаелом Надалом. Меч је најдуже финале у историји такмичења на грен слем турнирима. Надал спортски поднео пораз у епском финалу.

Најбољи светски тенисер, Новак Ђоковић, рекао је да је пресрећан због одбране титуле на Аустралијан опену и пожелео да са Шпанцем Рафаелом Надалом одигра још много историјских мечева као данас.

"Рафа, ти си један од најбољих тенисера у историји и један од оних који заслужује највише поштовања", рекао је Ђоковић одмах после финала у Мелбурну које је трајало скоро шест сати.

Овај меч је тако постао најдуже финале у историји такмичења на грен слем турнирима.

"Вечерас смо исписали нове странице тениске историје. Жао ми је што не можемо обојица да освојимо трофеј. Желим Рафи све најбоље ове сезоне. Надам се да ћемо одиграти још много оваквих финалних мечева", истакао је Ђоковић.

Српски тенисер је данас у Мелбурну, после пет сетова, дошао до свог петог грен слем трофеја у каријери и трећег на Аустралијан опену.

"Новак стварно залужује све честитке на овом мечу и победу. Он и његов тим су заслужили да серадују, направили су фантастичан успех", казао је Надал који је пропустио прилику да дође до свог 11. трофеја на грен слем турнирима.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи