Читај ми!

Монфис спаковао Рафу

Финале турнира у Дохи протећи ће без Федерера и Надала. Након што се Федекс повукао због повреде, Монфис је елиминисао првог носиоца, Рафу, са 2:0 у сетовима.

Француски тенисер Гаел Монфис пласирао се у финале АТП турнира у Дохи пошто је данас у полуфиналу савладао првог носиоца, Шпанца Рафаела Надала, са 2:0 у сетовима - 6:3, 6:4.

Монфис у борби за титулу сутра игра против земљака Жоа-Вилфреда Цонге, којем је Швајцарац Роџер Федерер без борбе предао меч због повреде леђа.

Турнир у Дохи игра се за наградни фонд од милион долара.

Надала овај пораз не брине превише.

 

"Позитвно се осећам и мислим да сам одиграо велики турнир, много боље него што сам очекивао. Једина лоша ствар је што сам данас изгубио. Задовољан сам, играо сам много агресивније него обично", рекао је Надал после пораза. И раније сам имао проблема са леђима, али ово сада није добро, у супротном би изашао на терен. По други пут у каријери морао сам да се повучем са турнира и ово је тужан тренутак за мене, турнир, навјаче, али здравље је на првом месту", рекао је Федерер.

Он је додао да верује да ће бити спреман за Аустралијан Опен, где српски тенисер Новак Ђоковић брани тутулу.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи