Читај ми!

Јелена стала у четвртфиналу

После готово три сата велике борбе, Јелена Јанковић поражена је од Франческе Скјавоне у четвртфиналу турнира у Бризбејну. Резултат је био 1:2 (7:5, 6:7, 3:6), а Јелена је у другом сету пропустила две меч лопте.

Јелена Јанковић није успела да се пласира у полуфинале ВТА турнира у Бризбејну, пошто је у три сета изгубила од Италијанке Франческе Скјавоне 7:5, 6:7, 3:6. Наша тенисерка имала је прилик да у другом сету заврши меч, али је Италијанка на крају имала више снаге и отишла у полуфинале.

Јелена је одлично отворила меч и повела са 3:0. Онда је уследио мали пад у игри наше тенисерке, па је Франческа Скјавоне окренула на 4:3. Ипак, Јелена у финишу сета поново додаје гас и осваја први сет резултатом 7:5.

И у другом сету виђена је велика борба. При резултату 6:5, Јелена на сервис противнице пропушта две меч лопте, дозвољава Италијанки да изједначи резултат, а онда и да освоји сет у тај-брејку (7:2).

Први сео трећег сета протекао је у изједначеној борби, све до резултата 3:3. У том тренутку, Франческа Скјавоне успева да освоји три везана гема и, потпуно заслужено, да се пласира у полуфинале турнира у Бризбејну.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи