Дерби за полуфинале, Белгија – Бразил

Две екипе које су показале можда и највише на турниру. Две екипе које не знају за пораз, само за тријумф. Две екипе, а само једно место за полуфинале! Белгија и Бразил у борби за полуфинале Мундијала у Бразилу. Директан пренос можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а кретање резултата на нашем порталу.

Белгија је екипа која годинама расте, има невероватну генерацију фудбалера и многи мисле да је ово њихов врхунац и да је овај турнир њихов.

Кроз групну фазу су прошли без проблема – страдала је прво Панама (3:0), па Тунис (5:2) и на крају Енглеска (1:0).

У осмини финала огроман тест, који су момци Роберта Мартинеза положили. 

Доминирали су против Јапана, били бољи, али је Јапан храбром игром дошао до предности од 2:0 у 52. минуту. Многи су, без дилеме, отписали Белгију, али су се "ђаволи" врло брзо "сабрали" и смиреном игром дошли до преокрета до 90. минута.

Сада још тежи испит за Лукакуа, Азара и другове, пошто играју против Бразила.

"Кариоке" су у групној фази, чини се, играли таман колико је потребно. Одиграли су нерешено са Швајцарском 1:1, потом савладали Костарику са 2:0, а затим и Србију са 2:0.

Такође са 2:0 су победили Мексико у нокаут фази такмичења.

Утакмица се игра у Казању, директан пренос можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а кретање резултата на нашем порталу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије