Колумбија на путу из снова "Гордог Албиона"

Екипе Колумбије и Енглеске састају се у Москви на "Окритије арени" у мечу осмине финала Светског првнства у Русији. Меч почиње у 20 часова а пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети а лајв блог на нашем порталу.

На Острву се све чешће и све гласније пише да се "богиња враћа кући", односно да ће Енглеска први пут после давне 1966. године освојити Светско првенство.

Екипа Гарета Саутгејта у Русији игра добро, солидно, али и поред свега тога и даље је веома далеко од остварења тог сна.

Енглези су чак и калкулацијама допринели да увећају своје шансе (пораз од Белгије у комбинованом саставу за друго место и одлазак у лакши део костура), али против Колумбије их не чека ни мало лак задатак. 

Фалкао, Родригез и разгоропађени Јери Мина само неке од претњи са којима ће Колумбијци ући у овај сусрет. Уз то, на прошлом светском купу јужноамериканци су били једно од већих изненађења, и знају како се избацију "фаворити".

Доосадашња два дуела припала су Енглезима, али су она одиграна 1998. и 2005. године. Дакле, одавно...

Меч на стадиону московског Спартака почиње у 20 часова уз пренос на РТС 1 и РТС Планети. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије