Дан 12, расплет у групама А и Б

Дванаестог дана Светског првенства у Русији играју се четири утакмице, у групама А и Б. Од 16 сати се играју два меча, оба у Групи А - Русија и Уругвај се боре за прво место, док ће Египат и Саудијска Арабија играти у мечу без резултатског значаја. Од 20.00 часова креће расплет у Групи Б - Иран ће играти против Португалије, док ће Шпанија играти са Мароком. Све утакмице можете пратити на програмима РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу.

На терену Космос арене у Самари, Русија ће се борити са репрезентацијом Уругваја за прво место у групи.

Обе екипе имају по шест бодова, па би победник овог дуела ишао у наредну рунду као првопласирана екипа.

Русија је остварила две убедљиве победе, што је амбиције националног тима подигло на виши ниво.

Са друге стране, Уругвај је тешком муком, много теже него што је било ко очекивао, савладао Египат и Саудијску Арабију.

У другом мечу ће се састати Египат и Саудијска Арабија, на стадиону у Волгограду, али оба тима немају нити један бод, па је овај дуел опроштај од Светског првенства и за Египат и за Саудијску Арабију.

Од 20.00 часова креће расплет у Групи Б - Иран ће играти против Португалије, док ће Шпанија играти са Мароком.

Шпанија је прва у групи са четири бода (колико има и Португалија), али има нешто лакши задатак (бар на папиру), пошто на стадиону у Калињинграду игра са Мароком којем је ово последњи меч на овом првенству света.

Занимљиво ће бити и у Саранску, у мечу између Португалије и Ирана. Екипа коју предводи Кристијано Роналдо је друга на табели са четири бода и свакако је фаворит у овом мечу.

Ипак, Иран је трећи и има само бод мање, што значи да неће одустајати до последњег минута, док постоји шанса да направе велико изненађење и пласирају се у осмину финала.

Све утакмице можете пратити на програмима РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару