Колумбијци спаковали Пољацима кофере

Репрезентација Колумбије декласирала је Пољску (3:0) у другом колу Групе Х. Пољска се поразом опростила од Светског првенства, јер нема ни теоретске шансе да се нађе у осмини финала, док Колумбија има судбину у својим рукама и у последњем колу ће се борити за пролаз.

Све је пред почетак овог меча „мирисало" на то да ће у Казању бити спектакл. Али, за то је фалила једна екипа - Пољска.

Екипа која је и у квалификацијама и у припремним утакмицама пред Мундијал показивала да је спремна за велике ствари, ове вечери није показала апсолутно ништа.

После пораза од Сенегала у првом колу, још један меч у којем су момци Адама Навалке били потпуно безопасни и, такорећи, невидљиви.

Не вреди Пољацима ни Роберт Левандовски, без дилеме један од најбољих нападача данашњице.

Колумбијци су, након пакленог првог меча, где су пуних 85 минута играли са играчем мање, решили да сав бес искале на Пољској, директним конкурентом за пролаз у наредну фазу.

Јери Мина је донео предност Колумбији у 40. минуту, када је одлично реаговао (за разлику од одбране Пољске) на центраршут Хамеса Родригеса и затресао мрежу.

У наставку, задња линија Пољске се тотално распала. После дивног додавања Квинтера у 70. минуту, Радамел Фалкао је избио сам пред гол противника, и у маниру врхунског голгетера (што свакако и јесте), удвостручио предност.

Пет минута касније, још једно невероватно додавање, овог пута Хамеса Родригеса, Хуан Квадрадо је сам пред голом и ставља тачку на меч.

У трећем колу се састају Колумбија и Сенегал, односно Пољска и Јапан.

Сенегал има четири бода, колико и другопласирани Јапан, Колумбија је на трећем месту са три бода, док Пољска нема нити један бод.

Овако је протекао меч:

21.55 - Крај меча, Колумбијци су у животу, Пољаци пакују кофере.

21.34 - ГОООЛ! Какав контранапад Колумбије, и какав дебакл Пољске! Квадрадо врло брз, опет сам пред голом противника и лако постиже гол.

21.29 - ГОООЛ! Радамел Фалкао је одлично побегао одбрани Пољске, један на један са голманом, и Колумбија има сигурну предност.

21.17 - Левандовски је добро прихватио лопту, снажно шутирао али право у Оспину.

21.05 - Настављен је меч.

20.50 - Полувреме, Колумбија води голом Мине, а Пољаци ће морати да нападну у наставку, јер се поразом опраштају од Мундијала.

20.40 - ГОООЛ! Колумбија води голом Мине! Хамес је убацио са стране, а централни бек Колумбије остао сам пред голом и сместио лопту у мрежу.

20.20 - Нема узбуђења и великих прилика у првих двадесетак минута.

20.00 - Почела је утакмица.

19.40 - Навијачи су спремни...

19.20 - Познати су састави тимова...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи