Данци против Аустралије, дуел Месија и Модрића

Осмог дана на Светском првенству у Русији играју се три меча. Програм започиње дуелом другог кола Групе Ц између Данске и Аустралије од 14.00 часова. Следи други меч исте групе групе између Француске и Перуа од 17.00 часова. Дан затвара дуел селекција Аргентине И Хрватске од 20.00 часова. Све утакмице можете пратити директно на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за Мундијал погледајте на нашем порталу.

Репрезентација Данске је у првом колу савладала Перу и наставила свој подужи низ победа, обезбедивши тренутно друго место у групи. Покушаће да већ у овом другом колу обезбеде сигуран пласман у осмину финала шампионата.

Аустралијa није имала среће у драматичном мечу са Француском, па јој је победа у данашњем мечу можда једина шанса да задржи шансе за даљи пламан у такмичењу.

Дуел Данске и Аустралије у Космос арени у Самари почиње у 14.00 часова.

"Триколори" су имали пуно среће и однели победу у дуелу са Аустралијом чиме су обезбедили прву позицију у групи. Победа и над Перуом води их директно у осмину финала и не треба сумњати да ће дати све од себе.

Репрезентативци Перуа нису имали среће у дуелу са Данском од које су поражени и захваљујући промашеном пеналу, па им је ова утакмица прилика за поправни а победа би обновила наде за даљи пласман.

Дуел Француске и Перуа на Централном стадиону у Јекатеринбургу почиње у 17.00 часова.

Репрезентација Хрватске је победом над Нигеријом започела првенство и као првопласирана у групи Д је постала фаворит у овом мечу. На другој страни, селекција Аргентине је на опште изненађење одиграла нерешено са Исландом и сада морају ићи на победу ако желе да обезбеде улазак у следећу фазу такмичења.

Утакмица на стадиону у Нижњем Новгороду почиње у 20.00 часова.

Све утакмице можете пратити директно на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а све вести и детаље везане за њих погледајте на нашем порталу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару