Белгија сломила Панаму у другом полувремену

Репрезентација Белгије савладала је селекцију Панаме са 3:0 у оквиру првог меча Групе Г. Панама је успела да се одбрани у првом полувремену, али је Белгија постигла сва три поготка у другом делу утакмице.

Панама је у свом првом наступу на Светском првенству показала зубе веома квалитетној екипи Белгије, али је квалитет "црвених ђавола" пресудио у другом полувремену.

Белгијанци су од самог старта наговестили да ће диктирати игру и темпо и да ће славити у овом мечу. Ипак, Панама је показала огромно пожртвовање и дисциплину у одбрани и успели су да одоле налетима у првих 45 минута, иако су Белгијанци имали три шансе за гол.

Ипак, друго полувреме решило је све дилеме јер је Белгија у стартним минутима постигла веома ефектан гол, када је Мертенс у 47. минуту начео Панаму.

Наставили су Белгијанци са нападима, а 22 минута касније Де Брујне је послао савршен центаршут ка Лукакуу, који главом дуплира предност Белгије.

До краја меча исти нападач је поставио коначних 3:0, када је након добре контре и асистенције Азара рутински савладао голмана Панаме.

У другом мечу Групе Г, Енглеска од 20.00 часова игра са Тунисом (РТС 1). 

18.51 – Крај меча, победа Белгије над Панамом од 3:0.

18.34 – ГОООЛ! Поново је Лукаку стрелац, Белгија води са 3:0. Одлична контра и асистенција Азара, а Лукаку без много потешкоћа постиже свој други гол.

18.27 – ГОООЛ! Лукаку у 69. минуту дуплира предност Белгије. Одличан центаршут Де Брујнеа, на лопту налеће Лукаку, који главом смешта лопту у мрежу.

18.17 – У два наврата прети Панама, прво Муриљо није успео у најбољој прилици за свој тим на првенству да савлада Куртоу, да би потом Барсенас са дистанце шутирао поред гола.

18.06 – ГОООЛ! Белгија води са 1:0 од 47. минута, стрелац је Дрис Мертенс. Није прошао центаршут ка Лукакуу, лопта се одбила до Мертенса, који из првог додира са ивице шеснаестерца искоса шаље прави "пројектил" у гол Панаме.

18.02 – Настављен је меч на стадиону Фишт у Сочију.

17.47 – Завршено је прво полувреме, нема голова након 45 минута игре.

17.15 – Тотална иницијатива Белгије у првих 15 минута игре. "Црвени ђаволи" су створили три шансе, али гол нису успели да постигну Мертенс, Караско и Азар.

17.00 – Почео је меч на стадиону Фишт.

16.15 – Навијачи Белгије и Панаме спремни за дуел.

16.05 – Испред стадиона у Сочију влада карневалска атмосфера.

16.00 – Познати су састави обе екипе:

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару