Немци и Бразилци почињу напад на "богињу"

Акценат на четвртом дану Светског првенства у Русији свакако је на првом мечу "орлова" против Костарике од 14.00 часова, али не треба заборавити ни на други меч Групе Е између Бразила и Швајцарске од 20.00 сати (оба меча су на Првом програму РТС-а). Између два меча у нашој групи погледајте меч између Немачке и Мексика од 17.00 часова на Другом програму РТС-а. Голове, као и детаље са свих мечева можете погледати на нашем порталу.

Дан почиње првом утакмицом репрезентације Србије на Мундијалу против Костарике од 14.00 часова (РТС1,РТС Планета). Меч се игра на "Космос арени" у Самари.

"Орлови" и "тикоси" желе да забележе повољан резултат, по могућству победу која би олакшала пут до нокаут фазе. 

У истој групи (Групи Е) од 20.00 часова (РТС1, РТС Планета) снаге ће одмерити Бразил и Швајцерска.

Меч се игра на "Ростов арени" у истоименом граду.

Фаворит за освајање такмичења и главни конкурент наше селекције играју други меч Групе Е, меч на који је уз утакмицу наше селекције треба обратити посебно пажње.

Бразил, у можда најбољем саставу још од 2002. и 2006. године, жели да промени горак утисак након прошлог првенства које су организовали и од самог старта Мундијала у Русији се истакну као фаворити за трофеј.

Швајцарска ће покушати да парира, али и да проба да изненади "кариоке". Мултинационални тим Швајцарске ослања се тимску игру и дисциплину, а своје шансе ће тражити преко одређених појединаца који се истичу квалитетом.

Између два меча Групе Е, такође веома занимљив меч играју Немачка и Мексико (РТС2, РТС Планета) од 17.00 часова у оквиру Групе Ф.

"Панцери" бране популарну "богињу", трофеј који су освојили у Бразилу и желе да понове успех и у Русији.

Мексико са друге стране важи за веома незгодну екипу која зна како да игра против фаворита. 

Меч се игра на стадиону "Лужњики".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару