ФИНА: Нема сумње, Фелпс је победио

Извршни директор Светске пливачке федерације Корнел Маркулеску рекао је да је недвосмислено доказано да је Американац Мајкл Фелпс победио Милорада Чавића у трци на 100 метара делфин стилом на Олимпијским играма у Пекингу.

"Било је врло јасно и нема никакве сумње да је први стигао Мајкл Фелпс. Срби су били задовољни после тога и сложили су се са одлуком судије", рекао је Маркулеску после прегледања снимка.

Фелпс је за 0,01 секунду надмашио Милорада Чавића, тим Србије уложио је протест захтевајући проверу резултата. ФИНА је успорила снимак до хиљадитих делова секунде и доказала да је Американац заиста први додирнуо ивицу базена, иако се на снимцима при нормалној брзини то не види.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије