Ах, та Инге

Пинки је видео Тита, а ја холандску пливачицу Инге де Бруин

Немате предтставу ко како изгледа међу пливачицама све док је добар део њихове "личности" скривен иза тамних наочара и капе за пливање. Тек они који одгледају доделу медаља и церемонију проглашења победника имају шансу да се на кратко увере у њихову лепоту. Али нема свако прилику да се на подијуму у пуном сјају представи широј публици.

Богу хвала па је Инге де Бруин у животу освајала медаље, те је често боравила на поменутом подијуму. Њен светски рекорд на 100 метара делфин стилом од 56.61 секунди је и даље на снази.

Три пута је учествовала на олимпијским играма, последњи пут у Атини 2004. Три године касније и званично се опростила од пливачке каријере. Међутим, дошла је и у Пекинг (благо нама), али сада у другачијој улози. Ради као коментатор за Националну телевизију Холандије. Ново искуство у животу.

Бивша европска и светска рекордерка изгледа и даље одлично. Витка фигура, дуга плава коса и прелепе плаве очи, углавном прво скрену пажњу пролазницима и члановима Међународног телевизијског центра. Многи је и не препознају. Иако не спадам у познаваоце пливања, нисам могао "промашити" Ингину појаву.

Потражих потврду од колега који прате пливање и добих одговор да су већ разговарали са њом и да је веома пријатна и непосредна у контакту, те да оставља утисак потпуно нормалне 35-то годишње жене, а не неке уображене спортске хероине која је у својој каријери освојила 14 златних медаља. Међутим, она би имала право  и да све то уради, и ја јој опет не бих земерио ништа.

Сада журим да је пронађем не бисмо ли уговорили неки, не састанак већ интервју, за нашу телевизију, па се надам да ћете и ви имати прилику да се бар преко тв екрана уверите у оно о чему сам говорио.

(П.С. Зоза и даље води у блоговима, и то са 10:5 :(  )

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару