На отварању лепа девојчица певала на плејбек

Кинеска девојчица која је на церемонији отварања Игара у Пекингу извела "Оду домовини", певала је на плејбек, пошто она чији се глас чуо није била довољно лепа да репрезентује земљу домаћина, признао је музички директор спектакла.

"Хтели смо да пошаљемо савршену слику, мислили смо на оно што ће бити најбоље за нацију", изјавио Чен Ћиганг у интервјуу кинеској телевизији.

Та изјава је, међутим, јавља Франс прес, убрзо нестала с интернета.

Данас је неколико кинеских медија објавило ласкаве фотографије Лин Миаоке, деветогодишње "звезде у успону".

Нико, како пише Франс прес, није поменуо две године старију Јанг Пеији, буцмасту девојчицу неправилних зуба, која је отпевала "Оду домовини".

"Било је то питање од националног интереса. Дете је требало да се појави пред камерама, да буде изражајно", објаснио је Чен, славни кинески савремени композитор.

"Лин Миаоке је била савршена за све то. Али, кад је у питању глас, Јанг Пеији је савршена, цела екипа је била сложна око тога", додао је.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи