Убедљиви Ана Симић и Срећко Пушица

Боранка Ана Симић (Бор 030) освојила је шампионску титулу у категорији млађих јуниорки на Шампионату Србије у Младеновцу и то са одличних 370 кругова и за десет кругова била је боља од вицешампионке Ужичанке Андијане Алексић (Алекса Дејовић).

Треће место освојила је Даница Рашета из „Земун центра" са 357 кругова. Најбоља екипа је „Алекса Дајовић" са 1.042 круга, испред Јагодине са 1.023 и Кикинде са 676 кругова (без једне такмичарке).Такође убедљиво, титулу је код млађих јуниора освојио Срећко Пушица (Алекса Дејовић) са 568 кругова. Други је Драган Градин (Кикинда) са 541 кругом, трећи Бранислав Кенешки (Кикинда) са 529 кругова. Кикиђани су најбоља екипа са 1.567 кругова испред клуба "Филип Кљајић" из Младеновца са 1.528 и „Новог Београда Ушћа" са 1.597 кругова.

Стандардном ваздушном пушком најбољи млађи јуниор је Свето Мамлић („Зуц", Сремска Митровица) са 584 круга, сребро је припало Габријелу Даутовићу (Панчево) са 582 круга, бронза Милошу Тасићу из Врања са 580 кругова. Сва три резултата су за честитање. Јединство из Нове Пазове са 1.701 кругом освојило је екину титулу, Јагодина је друга са 1.687, а Нови Сад трећи са 1.686 кругова.

Серијском ваздушном пушком медаље су у конкуренцији кадете освојили Немања Милошевић („Чика Мата", Крагујевац) са 182 круга, Мирко Милошевић (Јагодина) са 181 кругом и Горан Влајковић (Партизан) са 180 кругова. Стражилово из Сремских Карловаца је најбоља екипа са 634 круга испред Јагодине са 529 и Партизана са 522 круга. Кадеткиња Ивана Креко из клуба Татра из Кисача са одличних 187 кругова, освојила је титулу претекавши Ану Врањеш из Партизана са 185 и Нину Радуловић из Звездаре са 182 круга. Екипно, златом се окитио Партизан са 535 кругова, испред Врања са 531 и „Лукањца" из Пирота са 530 кругова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару