Терзићев списак за Гран при

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић саопштио је списак играчица за овогодишње издање Гран прија, чији је финални турнир на програму од 24. до 28. августа у Макау, у Кини.

Србија ће током првог викенда Гран прија, од 5. до 7. августа у Луохеу, у Кини, у Д групи. играти са селекцијама Кине, САД и Казахстана.

Током другог викенда, од 12. до 14. августа у Комакију, у Јапану, у Х групи наш тим састаће се са екипама домаћина, САД и Доминиканске Републике.

Током трећег викенда, од 19.до 21. августа, Србија ће поново играти у Јапану, у Л групи у Токију, а ривали ће нашем тиму још бити Русија и Јужна Кореја.

Пласман на финални турнир избориће, поред домаћина Кине, седам најуспешнијих селекција после три одиграна викенда, односно девет утакмица.

На списку су следеће одбојкашице:

Техничари: Маја Огњеновић (Олимпијакос, Грчка), Ана Антонијевић (Кан, Француска), Бојана Живковић (Црвена звезда)
Либера::Сузана Ћебић (Зул, Немачка), Силвија Поповић (Рабита Баку, Азербејџан), Нина Росић (Волеро, Швајцарска)
Блокери: Весна Ђуришић (Галатасарај, Турска), Наташа Крсмановић (Рабита Баку), Стефана Вељковић (Асистел, Италија), Милена Рашић (Кан), Нађа Нинковић (Црвена звездфа), Јована Стевановић (Црвена звезда)
Коректори и примачи: Јелена Николић (Вакиф Гунеш, Турска), Јована Бракочевић (Евергранде, Кина), Сања Малагурски (Црвена звезда), Брижитка Молнар (Панатинаикос, Грчка) Јована Весовић (Динамо, Букурешт, Румунија), Тијана Малешевић (Волеро), Ана Лазаревић (Визура) и Ана Бјелица (Црвена звезда).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи