Русија у финалу, Србија за бронзу

Одбојкаши Русије пласирали су се у финале Светске лиге, пошто су у полуфиналу у Кородби победили Србију са 3:0 у сетовима (26:24, 25:15, 25:20). У борби за треће место у 22.30 наша селекција играће протов Кубе, која је у другом полуфиналу изгубила од Бразила са 3:1 (обезбеђен ТВ пренос).

Селекција Русије освојила је први сет на разлику са 26:24. Наш тим пружио је добру игру, водио је средином сета, потом јурио предност противника који је на други технички тајм аут отишао са четири поена предности. Ипак, у егал завршници боље су се снашли Руси.

У другом смо видели веома моћне Русе, па је Игор Колаковић одлучио да шансу пружи резервистима, јер наша стартна постава није успевала да им парира. На крају је било 25:15 за репрезентацију коју предводи техничар Гранкин.

Трећи сет завршен је резултатом 25:20 за Русију која ће играти у финалу у понедељак у 02.00. Меч за треће место почеће у недељу у 22.30 уз директан ТВ пренос. Противник Србије биће Куба, која је изгубила од Бразила са 3:1. у сетовима. Финале између Русије и Бразила на програму је у 02.00 у понедељак.  

Србија: Старовић 8, Станковић 6, Подрашчанин 6, Никић 7, Јанић 6, Ковачевић 2, Петровић 1, Митић 1. Грешке противника: 22. Без поена: Петковић, Терзић,  Докић и либеро Росић

Русија: Михајлов 21, Волков 12, Мусерскиј 11, Кхтеј 8, Бирјуков 5, Гранкин 2, Красиков 1. Грешке противника 16.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи