Колаковић: Русија фаворит

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић изјавио је након пласмана у полуфинале Светске лиге, односно победе над Аргентином у трећен колу Е групе финалног турнира у Кордоби, да је наш наредни противник Русија фаворит, али да ћемо управо због тога у меч ући додатно мотивисани.

"Не можемо у потпуности да уживамо због победе над домаћином турнира, јер већ мислимо на полуфинале против Руса. Да се не заваравамо, они су апсолутни фаворити, али нам та чињеница представља додатни мотив", навео је Колаковић.

Селектор нашег тима додао је да су његови изабраници против Аргентинаца показали борбеност и врхунску концентрацију у важним моментима меча, али да ће за полуфинални окршај спремити посебну тактику.

"Имамо парво на снове. Показали смо да нам је место међу четири најбоље селекције на турниру и борићемо се најбоље што умемо да изборимо треће узастопно финале Светске лиге", поручио је Колаковић.

Примач Никола Ковачевић сложио се са селектором у оцени дуела са Аргентинцима.

"Играли смо перфектно и остварили наш други циљ. Имамо супер игру и атмосферу у тиму и верујем да и против Руса имамо шансу", закључио је Ковачевић. 

Полуфинални меч Србија - Русија игра се вечерас од 22.30 сати, док се у другом полуфиналу ноћас у два часа састају бранилац титуле Бразил и Куба.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи