ЦЕВ суспендовао Хрватску

Европска одбојкашка федерација (ЦЕВ) суспендовала је Хрватски одбојкашки савез (ХОС) који није у потпуности измирио дуг од 60.000 евра, преносе хрватски медији.

У образложењу одлуке ЦЕВ, којом су суспендовани репрезентација, клубови и функционери у међународним телима, наведено је да је од укупног дуга ХОС платио само 18.000 евра.

Хрватски медији преносе да ће се прва на удару казне ЦЕВ наћи женска сениорска репрезентација Хрватске, коју ускоро очекује други круг квалификација за шампионат Европе 2011. године у Италији и Србији.

Челници хрватске "куће одбојке", која се налази у стечају, истакли су да коначну одлуку о суспензији може да донесе само Скупштина ЦЕВ-а, која ће заседати у септембру.

Према тврдњама водећих људи хрватске одбојке, дуг према ЦЕВ износи само 20.000 евра и он је направљен услед одустајања одбојкашица Азене и одбојкаша Загреба од такмичења у европским куповима.

"Клубови нису на наш рачун уплатили таксу за одустајање из евро-такмичења, па не можемо ни ми да проследимо новац у европску одбојкашку организацију", закључују у ХОС-у.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи