У Зрењанину ЕП за јуниорке

Председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић изјавио је данас да није случајно што ће се у Зрењанину играти неке утакмице Европског првенства за јуниорке, јер има халу која одговара европским и светским стандардима.

У Зрењанину је потписан уговор о организацији Европског првенства одбојци за јуниорке које ће одржати од 3. до 12. септембра.

Уговор су потписали градоначелник Зрењанина Милета Михајлов и председник Одбојкашког Савеза Србије (ОШ) Александар Боричић уз присуство потпредседника ОШ Владимира Грбића и генералног секретара Спортског савеза Зрењанина Синише Маринца.

"Није случајно то што је изабран Зрењанин. На то је утицао велики број одбојкашица из овог дела Баната. Осим тога Зрењанин има лепу дворану, а европска и светска федерација траже стандарде", казао је новинарима Боричић.

Он је истакао да ће се финале Европског првенства играти у Нишу, а да је у плану да се идуће године Европско првенство за сениорке организује у Београду и Зрењанину.

Владимир Грбић истакао је да ће ово такмичење бити једно од оних којим ће се Зрењанин поносити, али и такмичење које тај град заслужује посебно имајући у виду дугу спортску традицију.

Синиша Маринац је у име Спортског савеза Зрењанина изразио задовољство што ће се тако велико такмичење одржати у том граду.

"Није мала ствар бити домаћин Европског првенства, то је начин да се одбојка још више промовише. Ми ћемо се у сваком случају трудити да будемо добри домаћини и показати да је Зрењанин спортски град", рекао је Маринац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи