Одбојкаши и други пут победили

Најбољи одбојкаши Србије, савладали су селекцију Кине и у другом мечу првог викенда Светске лиге. Резултат је био 3:1 за домаћу репрезенацију.

Подмлађена одбојкашка репрезентација Србије поново је била успешнија од Кину савладавши је у два дуела у групи Б Светске лиге.

Иако подмлађена, наша селекција показала је одличну игру и све време држала је резултат под контролом, без обзира на то што су Кинези трећи сет добили са 25:22.

Први сет окончан је резултатом 25:18. У другом су Кинези освојили три поена више, било је 25:21, да би у трећем сету искористили тренутно опуштање у игри нашег тима што им је донело и освајање једног сета у оба сусрета. То је био само тренутни блесак Кинеза и није трајао дуго јер су наши одбојкаши у последњем сету потпуно доминирали и тај део игре окончали резултатом 25:14.

Наредни противник нашој селекцији је репрезентација Француске. У групи Б налазе се још и Италијани.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи