Јуниорско Европско првенство

Жреб 20. јула у Минску

Жреб за одбојкашко Првенство Европе које се у конкуренцији јуниора одржава од 28. августа до 5. септембра у белоруским градовима Могиљеву и Бобрујску биће обављен 20. јула у Минску, најавила је у Луксембургу Европска одбојкашка федерација (ЦЕВ).

Директан пласман на Шампионат изборили су организатор Белорусија, три првопласиране селекције са Превенства 2008. Француска, Немачка и Русија, као и победници група друге рунде квалификација Србија, Бугарска, Пољска и Турска.

Преостале четири селекције биће познате после два турнира треће рунде квалификција на којима ће се од 9. до 11. јула надметати другопласиране и трећепласиране селекције из друге рунде квалификација - Холандија, Италија, Украјина и Белгија, односно Словенија, Шпанија, Португал и Грчка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи