Србија победила Македонију

Припремајући се за старт у Светској лиги, најбољи одбојкаши Србије победили су, у пријатељском међудржавном сусрету, репрезентацију Македоније са 3:1 (25:20, 25:27, 25:14, 25:16), после 85 минута игре.

По завршетку регуларног тока утакмице, тренери Игор Колаковић и Светсилав Пејица договорили су се да се одигра и пети сет, који су гости решили у своју корист са 25:21, после 20 минута игре.

У првом сету је виђена изједначена борба, у којој је Србија ипак тријумфовала.

У другом сету изабраници Игора Колаковића су прокоцкали три поена предности у финишу (23:20) и чак дозволили гостима да први стигну до сет-лопте, а затим и до изједначења резултат на 1:1.

У трећем и четвртом сету ангажованијом и квалитетнијом игром Србија је рутински стигла до тријумфа.

Репрезентације Србије и Македоније ће у суботу од 15,00 часова, у Смедереву, одиграти другу пријатељску уткамицу.

Утакмицу је у дворани Шумице посматрало око 300 гледалаца, а судили су Предраг Баланџић и Дејан Рогић.

СРБИЈА: У. Ковачевић (5), Ивовић (3), Јанић (3), Петковић (3), Терзић (14), Никић, Митић, Рашић (8), Докић (8), Атанасијевић (20), Вемић (2), Петровић (13), Илић, Радовић (9), Н. Чубрило (3).

Тренери:: Игор Колаковић и Жељко Булатовић.

МАКЕДОНИЈА: Стевовски, Ђ. Ђорђијев (1), Јосифов (10), Н. Ђорђијев (16), В. Милев (5), Милков (12), Симовски, Ристовски, Ђорђевски (3), Митев (2), Трајчевски (4), Гинов, А. Милев (13), Зафиров (5).

Тренери: Светислав Пејица и Трајан Атанасов.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи