Црвена звезда напада прваке из Крагујевца

Тренер одбојкаша београдске Црвене звезде Жељко Булатовић изјавио је да његова екипа спремно дочекује почетак финалне серије плеј-офа првенства Србије са Радничким из Крагујевца, актуелним шампионом државе.

"Искрено, ове две екипе су и показале највише у првенству и заслужују да се боре за титулу. Огромна је била разлика у односу на остале тимове. Добро се познајемо и великих непознаница нема", казао је Булатовић на конференцији за новинаре.

Финална серија почеће у четвртак у Крагујевцу, а предност Звезде биће што је у полуфиналу са Партизаном играла само три утакмице, а Раднички проти Војводине чак пет.

"Раднички игра атипичну одбојку... има изузетно јак напад, борбени су, искусни... Али, ми смо имали времена да се одморимо и спремимо за њих", додао је Булатовић.

Првотимац Звезде Томислав Докић против Радничког ће играти треће финале од када је у клубу из Љутице Богдана.

"Имамо позитиван скор с њима, али то ништа не мора да значи. Не треба се освртати на то", рекао је Докић и оценио да ће посебно тешко бити оствари победу у крагујевачкој дворани Језеро, што је црвено-белима неопходно за титулу.

"Најбитније је да направимо тај брејк, а што не бисмо то урадили већ у првој утакмицама? Мораћемо да утрошимо доста емоција, али када ћемо ако не сада? За ово смо се целе сезоне и спремали", нагласио је Докић.

Друга утакмица финалне серије играће се у недељу, такође у Крагујевцу, а потом ће Београд бити домаћин 22. априла, а ако буде било потребно и 25. истог месеца. Евентуална мајсторица заказана је за 28. април у Крагујевцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи