Читај ми!

Реал звао Динамовог голмана

Младићу, можеш доћи у Реал кад год пожелиш, рекао је председник "галактикоса" голману Динама Ивану Келави, после убедљивог пораза загребачког клуба на "Сантјаго Бернабеу" од 6:2. Иако је примио шест погодака, Келава спасао Динамо веће катастрофе.

Када екипа прими шест голова и када је у тој катастрофи најбољи играч пораженог тима голман, онда је јасно каква је утакмица била измађу Реала и Динама у уторак увече у Мадриду.

Иако је Динамо изгубио меч са 6:2, честитке, па и позив, да се једног дана прикључи "галактикосима" добио је голман загребачког клуба Иван Келава.

Хрватски медији преносе да им је Келава признао да му је после меча пришао председник Реала Флорентино Перез и рекао да су врата мадридског клуба за њега отворена.

"Када сам излазио из свлачионице пришао ми је један господин и честитао. Прво га нисам препознао, али брзо сам схватио да је то председник Реала. Пружио ми је руку, потапшао по рамену и честитао", рекао је Келава.

После тога, уследила је Перезова реченица због које голману Динама ни данас не силази осмех са усана: "Младићу, можеш доћи у Реал кад год пожелиш".

"Можете мислити како сам се осећао. Председник Реала је пришао мени, не ја њему, честитао ми, и позвао у 'краљевски клуб'. Такав комплимент никад у животу нисам добио", причао је одушевљени Келава.

Иначе, голман "модрих" је на мечу против Реала до осмог минута три пута вадио лопту из мреже, а у 20. минуту и четврти пут, када је и оборен рекорд Лиге шампиона који је претходно држао Галатасарај са четири примљена гола до 25. минута.

Ипак, Келава је, и поред шест примљених голова, спасао Динамо веће катастрофе, "скинувши" још неколико стопостотних шанси "галактикоса".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи