Читај ми!

"Тобџије" елиминисале Удинезе

Лондонски Арсенал пласирао се у групну фазу Лиге шампиона, пошто је и у другом мечу савладао Удинезе (2:1). У елити ће ове сезоне играти и Бенфика, Плзен и Бате, који су изашли као победници из двомеча са Твентеом, Копенхагеном, односно Штурмом.

Фудбалери Арсенала пласирали су се у Лигу шампиона, после победе над Удинезеом (2:1). "Тобџије" су тако у елиту ушле са две победе, али много теже него што се очекивало.

Иако је ривал био бољи противник у првом полувремену, Удинезе је повео голом Ди Наталеа у 39. минуту. Фриули је био на ногама, а "црно-бели" су имали резултат који би им гарантовао продужетке.

Ипак, у другом делу меча, Арсенал успева да материјализује теренску надмоћ. Голом Ван Персија у 55. минуту, "тобџије" стижу до великог гола у гостима. Са друге стране, Удинезе у 59. минуту не успева да искористи једанаестерац, пошто је непрецизан био Ди Натале, односно одлично је интервенисао голман Шчесни.

Гости су успели да казне пропуштене шансе Удинезеа. После одличне контре, стрелац је Тио Волкот. Играо се 69. минут, а тим голом су практично распршене све наде домаћина да могу да се докопају Лиге шампиона.

Бенфика је готово рутински савладала екипу Твентеа (3:1). У првом делу није било голова, а стрелци су се пробудили у наставку игре. Стрелци за домаћу екипу били су Витсел (два) и Луизао, док је утешни гол за Твенте постигао Руиз.

Плзен је на свом терену дочекао Копенхаген и још једном славио (2:1), Гости су повели голом Болањоса у 32. минуту, да би преокрет екипи Плзена у другом делу донели Бакош у 67. минуту и Ђуриш у зауставном времену.

Можда и највеће изненађење дана приредила је екипа Бате Борисова, која је као гост савладала екипу Штурма са 2:0. Стрелци су били Володко у 36. и Марко Симић у 70. минуту сусрета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи