Десетка Хелсинкија, Динамо сигуран

Фудбалери Хелсинкија декласирали су велшки Бангор сити са 10:0, у реванш мечу квалификација за Лигу шампиона. Динаму из Загреба довољно било 0:0 за пролазак даље, Марибор сигуран против Дуделанжа (3:1).

У уторак су одиграни реванш мечеви другог кола квалификација за Лигу шампиона, а најубедљивију победу остварила је екипа Хелсинкија, која је у Финској декласирала екипу Бангор ситија са 10:0.

На полувремену резултат је био 2:0 и ништа није наговештавало бламажу велшког шампиона. Ипак, нападачи финске екипе су се распуцали у другом полувремену и нанели праву катастрофу Бангору.

Двоструки стрелци за шампиона Финске били су Пуки, Зенели и Кастрати, док су по један гол постигли Ринг, Рафиња, Садик и Парика.

Шампиони Словеније и Хрватске такође су се пласирали у треће коло квалификација. Марибор је још једном савладао Дуделанж, овога пута као гост резултатом 3:1, док је Динамо у далеком Бакуу одиграо без голова са Нефчијем и, захваљујући победи у првом мечу, прошао даље.

Резултати осталих мечева одиграних у уторак:

Флора - Шамрок 0:0
Бате Борисов - Линфилд 2:0
Екранас - Валета 1:0
Тобол - Слован 1:1
Литекс - Могрен 3:0
Торшавн - Малме 1:1
Плзен - Пјуник 5:1
Висла - Сконто 2:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи