Читај ми!

Одговорност сноси Шкендија

Упркос договору два клуба и представника УЕФА, челници Шкендије одлучили су да улазнице пусте у слободну продају, тако да ће у случају евентуалног инцидента на трибинама у Скопљу, одговорност сносити домаћин.

Шкендија је пустила у слободну продају улазнице за утакмицу, што значи да би навијачи Партизана, поготово они у Македонији, могли да дођу на стадион "Филип други".

"Сва одговорност лежи на организатору утакмице, јер смо унапред договорили правила и да нема продаје улазнаца гостујућим навијачима. Тако је било у Београду и надам се да ће тако бити и у Скопљу", рекао је Грубор.

Према правилима УЕФА, Партизану је требало да припадне пет одсто улазница за реванш меч, али су "црно-бели" одлучили да не узму карте, баш као што Шкендија није имала подршку навијача у првом сусрету.

Управа клуба недавно је апеловала на навијаче да не долазе у Македонију како би се избегли инциденти.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи