Читај ми!

Играћемо у најјачем саставу

“Без обзира на огромну предност из Београда, нећемо ништа ризиковати и на терен ће изаћи најјачи састав”, рекао Александар Станојевић, тренер Партизана пред реванш са Шкендијом.

"Наравно да је пуно лакше ићи на реванш са четири гола предности, али из искуства знам да је у фудбалу све могуће и ништа нећемо препустити случају. Играћемо у истом саставу, са максимално једном изменом у односу на тим из Београда. Од играча ћу тражити максималну концентрацију. Никад се не зна, уколико примимо један, или не дај боже, два гола утакмица може да крене у погрешном смеру", рекао је Станојевић.

Станојевић није разговарао са играчима о могућим проблемима који их очекују у Скопљу, пун стадион навијача Шкендије.

"Нисам разговарао са фудбалерима о политичком аспекту из разлога што то нисам радио ни уочи првог меча. Наш задатак је да играмо фудбал. Надам се да нећемо насести на провокације, јер не бих волео да добијемо картоне због предстојећих мечева".

Тренер Партизана не оставља дилему када је у питању пласман у наредну рунду такмичења и већ је окренут мечу са Генком. Он је у суботу био у Белгији и гледао пријатељски меч у којем је Генк савладао француски Лион са 3:1.

"Уверио сам се на делу да је Генк тежак противник, играју квалитетно и нападачки, али остајем при ставу да је Партизан у овој фази такмичења фаворит против сваког и верујем да имамо снаге да их елиминишемо", поручио је Станојевић.

"Знамо шта нас очекује у Скопљу, свесни смо да ће наш ривал учинити све да одигра што боље, победи и на неки начин нам се реваншира за пораз у првом мечу. Међутим, наш циљ је јасан, одиграћемо маскимално са жељом да остваримо што бољи резултат, а то је када је Партизан у питању, само победа", надовезао се на речи тренера голман Стојковић.

Иако му пријају констатације да је његова одбрана пенала одлучила исход меча, није желео себе да ставља у први план.

"Драго ми је због одбрана, али ми смо овде због Партизана и интерес тима је најважнији", рекао је Стојковић.

Некадашњи репрезентативац истакао је да му је било драго када је прочитао похвале селектора Владимира Петровића, али да не жели да путем медија избори повратак у национални тим.

"Моје је да браним најбоље што могу, селектор да бира играче и не бих ништа више додао на ту тему. Ја сам велики навијач репрезенатације, било ми је лепо док сам био њен члан и желим јој све најбоље, са мном, или без мене", закључио је Стојковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи