Касаи суди финале

Европска кућа фудбала донела одлуку о судији за најважнији меч сезоне. Правду на мечу Барселона – Манчестер делиће Мађар Виктор Касаи. До сада у каријери судио преко 60 утакмица у такмичењима које организује УЕФА.

УЕФА је потврдила да ће мађарски арбитар Виктор Касаи бити главни делилац правде на суботњем финалу Лиге шампиона, које Барселона и Манчестер јунајтед играју на Вемблију. Ове сезоне водио је сусрете Лиге Европе и пет мечева Лиге шампиона.

Касаију ће помагати сународници Габор Ерош и Ђерђи Ринг, док ће четврти судија бити Иштван Вад. Улогу петог, односно резервног судије имаће Роберт Кишпал.

Касаи има 35 година, а раније је судио Светско првенство за играче до 20 година, али и Европско првенство и Олимпијске игре 2008. године. Виктор Касаи је до сада судио преко 60 утакмица у такмичењима под окриљем УЕФА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи