Барса отпутовала у Лондон

Руни, Чичарито, Гигс, Видић, па ни сам Алекс Фергусон не брину тренера Барселоне Пепа Гвардиолу. Он сматра да ће највећи проблем његове екипе у финалу Лиге шампиона бити вулкан који је прорадио на Исланду. Управо из тог разлога експедиција Барселона ће пут Енглеске кренути раније, у уторак у десет часова, како би се избегле евентуалне копмпликације.

Пут до Вемблија биће веома тежак за фудбалере Барселоне. Иако се чинило да су победама на терену Каталонци урадили тежи део посла, права искушења тек чекају изабранике Пепа Гвардиоле.

Проблеме Барселони, уместо противничких играча, овога пута прави вулкан Гримсветн који је прорадио на Исланду. Имајући у виду да је полако почело затварање ваздушног простора изнад Британије, чини се да је одлука челника ове екипе да у Лондон отпутује два дана раније него што је планирано сасвим оправдана.

Колика је забринутост поводом целе ситуације владала у табору шпанског првака довољно говори податак да је тренер Гвардиола озбиљно размишљао да захтева одлагање финала. 

Барселона је очигледно желела да избегне ситуацију из прошле године када је у полуфиналу овог такмичења Барселона, због ерупције вулкана Ејафјалајокула, на утакмицу у Милану против Интера, морала да путује аутобусом.

Гвардиола сматра да је то знатно допринело елиминацији његове екипе из такмичења, и нагласио је да до Лондона има много више да се путује него до Милана.

Облаци пепела, који су већ стигли до Британије, приземљили су на стотине летова.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи