Читај ми!

Страст финала

Ближи се финале Лиге шампиона. Атмосфера је све врелија из дана у дан. Играчи се оштре за меч сезоне. Треба да се покаже ко је стварно најбољи. Фудбалер Барселоне Лионел Меси рекао је да ће у финалу против Манчестер јунајтеда играти као да му је то последња утакмица у каријери. Меч се игра у суботу 28. маја од 20.45 на Вемблију. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Прилика за реванш или потврда доминације. То ће бити реприза финала из 2009. године, када је Барселона победила Јунајтед са 2:0. Обе екипе са великим амбицијама чекају финале. Биће то прави фудбалски рат, тактичко надмудривање искусног Фергусона и пркосног Гвардиоле. Најбљи играч Барсе Меси данас је дочара значај овог финала.

"Играћу као да ми је то последња утакмица. То је посебан меч и имам лепа сећања на финале од пре две године у Риму. Играћемо против великог ривала који има одличне играче, какав је Вејн Руни и мислим да ће то бити изједначен меч", рекао је Меси.

"У финалу нема фаворита. Оба клуба имају пођеднаке шансе. Такве утакмице одлучују детаљи", додао је он.

Пре две године Барселоне је победила Манчестер јунајтед головима Самјуела Етоа и Месија.
"Сећам се шта је тај гол значио. Могу опет да будем стрелац, главом, ногом, али није важно ако и не погодим мрежу, само да подигнемо трофеј", рекао је аргентински репрезентативац.

Меси се ове сезоне борио да играчем Реал Мадрида Кристијаном Роналдом за титулу најбољег стрелца Шпаније. Бољи је био Роналдо, али Меси је рекао да су важнији екипни успеси.

"Желео сам да освојим титулу најбољег стрелца, али Кристијано је у последњим утакмицама постигао много голова. Честитам му, али важно је да победимо у финалу. Више волим да остварим успех за екипом", рекао је Меси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи