Фергусон: Не кладите се на Барселону

Знам да играмо против страшног тима, али да ли би стварно смели да ставите велики новац против нас? Не верујем да би сте се усудили, овим је речима тренер Манчестер Јунајтеда, Алекс Фергусон најавио предстојећи судар против Барселоне у финалу Лиге шампиона.

Иако је остало још једно коло до краја, Манчестер Јунајтед је освојио и прославио титулу освојену у Премијер лиги.

Тек што су се опоравили од слављеничког мамурлика изабраници Алекса Фергусона почели су припреме за финале Лиге шамопиона које је на програму 28. маја на Вемблију.

Осим припрема на терену, Фергусон и Гвардиола имаће свој дуел у надмудривању пред следећи меч, а све у циљу да психички што боље припреме своје фудбалере за важан дуел. Шкотски стручњак први је кренуо да храбри свој тим.

Фергусон је рекао да је свесан да његови играчи играју против јаког противника, али да Манчестер може добро да одигра у финалу.

"Знам да играмо против страшног тима, али да ли би стварно смели да ставите велики новац против нас? Не верујем да би сте се усудили. Ми смо способни да одиграмо сјајно у финалу", рекао је Фергусон.

Он је додао да би евентуална победа над Барселоном прекинула сва нагађања око тога да ли ова генерација Јунајтеда поседује квалитет као неке претходне славне генерације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи