Читај ми!

Прескупе карте за финале

Улазнице за финални меч Лиге шампиона достигле су и 20 пута већу вредност од почетне. На сајтовима специјализованим за продају карата можете себи резервисати место на Вемблију за "тричавих" 7,080 фунти. Само у Шпанији близу 100.000 навијача Барселоне пријавили се за куповину улазница.

Само Барселони је стигло 96,267 захтева за куповину карте, што је рекорд у историји клуба. Оваква потражња условила су и астрономске цене улазница. Карте, које се могу купити на интернету, а омогућују улазак на финални меч Лиге шампиона између Манчестер јунајтеда и Барселоне, достигле су цену од 8,500 фунти.

Безобразно високе цене оствариле су највеће ноћне море навијача, који сматрају да је читава ситуација "срамотна".

Вембли ће за финале отворити капије за 86 хиљада посматрача. Јунајтед, који на свом стадиону просечно угости 74 хиљаде људи, добиће 25 хиљада улазница. Исти број намењен је и шпанском представнику, чији стадион прима готово 100 хиљада навијача.

Још 25 хиљада карата резервисано је за "Европску фудбалску породицу", што укључује представнике Уефе и спонзоре. Последњих 11 хиљада продато је у фебруару.

Фанови су већ љути због чињенице да најјефтинија улазница кошта 150 фунти, на шта се додаје и 26 фунти административних трошкова. Бес се нагомилао пре неколико дана, пошто је један сајт, специјализован за продају карата, понудио место на стадиону за 6,000 фунти, плус 1,080 фунти за резервацију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи