Кројф критикује Муриња

Јохан Кројф верује да председник Реала Флорентино Перез није требало да запосли Жозеа Муриња. Холандска легенда осећа да "посебни" није права особа за клуб, посебно након критика после првог меча полуфинала Лиге шампиона, који је Барса добила са 2:0.

Јохан Кројф сматра да Жозе Мурињо није прави тренер за Реал Мадрид, пошто Португалцу треба доста простора како би спровео у дело своје идеје, како на терену, тако и ван њега. Кројф верује да је председник Реала погрешио када се одлучио да у клуб доведе Муриња.

"Не можете кривити Муриња за све ово, јер сви знамо да он има обичај да ради овакве ствари. Реал је превелики клуб да би прихватио понашање и мора се поставити питање председнику зашто се одлучио на овакав потез. Перез је морао да претпостави овакав развој догађаја", изјавио је Кројф.

Жозеп Гвардиола такође је критиковао Муриња, на конференцији за медије пре утакмице, па Кројф верује да тренер није имао избора, осим да узврати на оптужбе.

"Права је штета да је Гвардиола морао да одговори на 'прозивке' тренера Реала. Није требало то да уради, али није имао другог избора. Разумем његову одлуку, пошто је раније прећутао оптужбе о допингу, наклоности судија и слично. Нико из менаџмента Барсе није одговорио, па је Гвардиола узвратио на Мурињове коментаре", закључује Холанђанин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи