Читај ми!

Барса не трпи увреде

Први човек Барселоне Сандро Росел и управа клуба, Хунта, не желе да трпе увреде Жозеа Муриња. Каталонци спремају тужбу. Погледајте успорени снимак старта Пепеа на Данија Алвеса, после којег се спектакл претворио у хаос који још траје.

Каталонци спремају тужбу против тренера Реала Жозеа Муриња, због огорчених изјава после утакмице на Сантјаго Бернабеу. Председник Барсе Сандро Росел сазвао челнике клуба. После састанка ће бити познат одговор Барселоне на оптужбе Мадрида.

Сандро Росел и челници Барсе састаће се после подне како би дефинисали потезе каталонског клуба после бујице увреда које је на њихов рачун изнео Жозе Мурињо. Спрема се тужба против "посебног".

"На конференцији после утакмице Мурињо је оштро критиковао судију и изнео тврдњу да УЕФА фаворизује Барселону. Наш одсек за правна питања размотриће све могуће опције", наводи се у саопштењу објављеном на сајту Барселоне.

Оба поготка постигао је Лионел Меси, а претходно је судија Волфганг Штарк искључио Муриња и играча Мадриђана Пепеа. Тренер Реала након утакмице рекао је и да би његовог колегу из Барселоне Пепа Гвардиолу требало да буде срамота ако освоји Лигу шампиона уз помоћ судија.

Мурињо је напоменуо и да Барселона "има велику моћ у играма ван терена, где остали клубови немају никакве шансе". Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона Барселона-Реал Мадрид игра се следећег уторка на стадиону Камп Ноу.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи