Раул: Све је могуће у реваншу

Фудбалер немачког Шалкеа Раул Гонзалес рекао је да верује да његова екипа може да се пласира у финале Лиге шампиона, упркос поразу од Манчестер јунајтеда од 0:2, у првој полуфиналној утакмици тог такмичења, пренели су данас медији.

Шалке је синоћ у Гелзенкирхену изгубио од Манчестер јунајтеда са 0:2. Голове за енглески тим постигли су Рајан Гигс у 67. и два минута касније Вејн Руни. Реванш утакмица на програму је 4. маја на Олд Трафорду.

"У реваншу је све могуће. Не знамо шта може да се догоди - пенал за нас, искључење неког фудбалера Манчестер јунатеда. У фудбалу ништа није немогуће", рекао је Раул, пренели су немачки медији.

"Очекивали смо другачији исход, али смо срећни јер смо играли на свом нивоу. Једини прблем је што је Манчестер јунатед играо на другачијем нивоу", додао је 33-годишњи нападач, који је са бившим клубом Реал Мадридом три пута освајао најелитније европско такмичење.

Раул је рекао да жали што је његова екипа за два минута примила два гола, али да су навијачи поносни на резултате клуба и пласман у Лигу шампиона.

"Жалимо што нисмо створили довољно шанси за гол, али и јер смо примили два гола за два минута. Навијачи су поносни пласманом у полуфинале. Све смо покушали, то су они схватили и после утакмице су нас лепо поздравили", рекао је Раул.

Утакмица на Олд Трафорду могла би да буде последња за Раула у Лиги шампиона, пошто се Шалке тренутно налази на 10. месту на табели

Бундес лиге и нема шансе да се пласира у елитно такмичење следеће сезоне.

"Не би ме много болело да играм последњу утакмицу Лиге шампиона на Олд Трафорду. Желимо да завршимо такмичење тако што ћемо против великог ривала, на великом стадиону у фантастичној атмосфери показати квалитет", рекао је Раул.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи