Читај ми!

Бејл верује у чудо

Тотенхемова звезда Герет Бејл није изгубио наду да ће клуб успети да прође у полуфинале Лиге шампиона, иако су "певци" изгубили први меч од Реал Мадрида резултатом 4:0.

Тотенхем је до прошлог уторка уживао у путу кроз елитно европско такмичење, али је на пут њиховим плановима о освајању Лиге шампиона стао "краљевски клуб". Ипак, Герет Бејл је оптимиста пред реванш који се у среду игран на Вајт Харт Лејну.

"Све је могуће у фудбалу. Историја ове игре препуна је невероватних и лудих утакмица. Не тако давно, Мадрид је изгубио на Енфилду са 4:0. Зашто и ми не бисмо могли да утадимо тако нешто? Покушаћемо све што можемо и нећемо одустати. Задатак је готово немогуће решити, али играћемо, па шта буде. Надам се да можемо да направимо чудо", изјавио је Бејл за медије у Шпанији.

Емануел Адебајор постигао је два гола у Мадриду, а по један су додали Анхел ди Мариа и Кристијано Роналдо. Најбитнији моменат меча одиграо се у 15. минуту, када је Питер Крауч добио други жути картон и морао због тога да напусти игру.

"Када играте са играчем мање, скоро је немогуће победити, посебно у Лиги шампиона и против тима као што је Реал Мадрид. Мислим да је та чињеница знатно утицала на исход прве утакмице. Верујемо да можемо да преокренемо ствари у нашу корист. Било би добро да они у среду добију црвени картон. То би била велика прилика за нас", додаје Велшанин.

Бејл је најбољи играч Тотенхема ове сезоне у Лиги шампиона, а најбоље партије пружио је у утакмицама против Интера. Крилни играч потписао је уговор са садашњим клубом на још четири и по године, али признаје да би у будућности могао да промени средину.

"Не знам да ли ћу играти за Реал. Тренутно сам срећан у Тотенхему. Имамо млад тим и то ми заиста прија. Много сам напредовао, посебно од како играм у средини терена. Ипак, сматрам да могу још боље. Још увек не могу да се поредим са најбољим играчима на свету", закључује Бејл.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи