Барса у најјачем саставу

Барселона је у првом мечу практично обезбедила пролаз у полуфинале, пошто је украјински Шахтјор савладан резултатом 5:1. Гвариола и поред тога нема намеру да одмара играче и у уторак ће на терен извести пун састав.

Тренер Барселоне Жозеп Гвардиола повео је у Доњецк најјачи могући састав, који ће се супротставити Шахтјору у другој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

Каталонци су изразити фаворити за пролаз у полуфинале и вероватни дуел са Реал Мадридом, пошто су у првој утакмици славили са убедљивих 5:1. Ипак, Гвардиола и поред победе сматра да још ништа није готово и да је Шахтјор екипа која је доказала да може да створи велики број прилика за гол.

Украјинцима је потребна победа од 4:0 како би избацили Барсу, али и поред чињенице да се меч игра само четири дана пред дуел шпанског првенства против Реала на стадиону Сантјаго Бенабеу, Гвардиола неће одмарати најбитније играче.

Адрес Инијеста је суспендован, док су повређени Бојан Кркић, Карлес Пујол и Ерик Абидал, тако да су њих четворица остала у Шпанији. Кркић се повредио на утакмици против Алмерије и Барса неће моћи да рачуна на његове услуге до краја сезоне.

Пујол је близу повратка на терен, након повреде колена и одсуства од готово два месева, док је Абидал почео да тренира прошле недеље, пошто је имао операцију јетре.

Утакмица између Шахтјора и Барселоне игра се у уторак од 20.45, а победник двомеча у полуфиналу ће се састати са бољим из пара Реал Мадрид - Тотенхем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи