Читај ми!

Рафаел неизвестан за реванш

Рафаел због повреде највероватније неће моћи да наступи на реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Челсија. Алекс Фергусон може да рачуна на остатак екипе, што укључује Рија Фердинанда и Вејна Рунија.

Млади Бразилац Рафаел повредио се прошле недеље, током прве утакмице четвртфинала на Стамфорд Бриџу, што га је спречило да наступи за Јунајтед у Премијер лиги, на мечу против Фулама.

Сер Алекс изјавио је да повреда није теже природе и да лигаменти нису оштећени, што је потврдило и Рафаелово појављивање на тренингу у понедељак ујутру.

Ипак, дефанзивац није тренирао пуним интензитетом и радио је одвојен од остатка тима, што значи да је његов наступ на утакмици у уторак под знаком питања, посебно ако се зна да су Џон О'Шеј и Весли Браун спремни за свих 90 минута.

Са изузетком Дарена Флечера, који није у погону због прехладе, Алекс Фергусон може да рачуна на комплетан састав. То значи да ће за меч против Челсија бити пријављени и Рио Фердинанд, као и Вејн Руни, који је суспендован на два меча у домаћим такмичењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи