Станковић ушао у историју

Репрезентативац Србије Дејан Станковић ушао је у историју Лиге шампиона, пошто је његов фантастичан погодак против Шалкеа пети на вечитој листи најбрже постигнутих голова.

Дејан Станковић спектакуларно је отворио утакмицу четвртфинала Лиге шампиона Интер - Шалке, поготком у 25. секунди, готово са половине терена. Иако су плаво-црни повели у првом минуту, Шалке је на крају славио са изненађујуће убедљивих 5:2.

Станковић је овим голом ушао у историју елитног фудбалског такмичења и налази се на петом месту вечите листе најбрже постигнутих голова.

Прво место на "брзој табели" држи Рој Макај, који је као члан Бајерн Минхена на утакмици против Реал Мадрида уписао своје име на листу стрелаца након 10,2 секунде од почетка утакмице. Следе: Жилберто Силва (Арсенал - ПСВ 20,07 секунди), Алесандро Дел Пјеро (Јувентус - Манчестер јунајтед 20,12 секунди), Кларенс Седорф (Милан - Шалке 21,06 секунди), Дејан Станковић (Интер - Шалке 25 секунди).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи