Читај ми!

Роналдо, ипак, игра против Тотенхема

У понедељак је дефинитивно био отписан. У уторак се "чудесно" опоравио и играће против Тотенхема. Психолошке игре Жозеа Муриња или чињенице? Било како било, Кристијано Роналдо биће на располагању тренеру Реал Мадрида, а поред њега и Марсело, Ди Мариа и Кака. Мурињо сматра да играчи у оваквим мечевима не смеју имати мањак мотивације.

Реал Мадрид добио је неочекивано појачање пред прву утакмицу четвртфинала Лиге шампиона против Тотенхема, пошто се на списку играча пријављених за овај меч налази и име Кристијана Роналда. Иако је раније најављено да и Марсело неће наступати, и бразилски бек биће, такође, у конкуренцији за састав.

Роналдо је био неизвестан за меч Лиге шампиона, пошто је повредио препоне на утакмици против Атлетико Мадрида. На конференцији за новинаре, која је одржана у понедељак, Жозе Мурињо изјавио је да Роналдо и Марсело сигурно неће играти. Ипак, обојица ће вероватно бити у саставу.

Још добрих вести стигло је од медицинског особља. Осим двојице поменутих фудбалера, Мурињо ће имати на располагању Каку, Ди Марију и Игуаина. Оно што је сигурно јесте да за деветоструке шампионе Европе у уторак неће играти Карим Бензема. Француски нападач постигао је 12 голова у последњих 12 утакмица, али га је повреда у репрезентативној утакмици спречила да помогне клубу.

"Не можемо размишљати о суботњем поразу од Хихона. Сада морамо размишљати о Лиги шампиона. Ово је утакмица коју многи желе да играју, али једноставно немају прилику. Прошло је неколико година откако је Реал изборио пролаз међу осам најбољих у Европи. То је утакмица у оквиру најважнијег такмичења на свету и ту не постоји мањак мотивације", изјавио је Мурињо.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи