Бајерн рањив у одбрани

Нападач Интера Горан Пандев са нестрпљењем очекује реванш меч Лиге шампиона против Бајерна у Минхену. Македонац сматра да су Баварци добар тим, али да не играју сигурно у одбрани и да то може бити шанса коју црно-плави могу да искористе.

Горан Пандев поприлично је сигуран да ће Интер окренути ситуацију у своју корист и да ће тим из Милана из овог двомеча изаћи као победник. Бивши играч Лација поштује ривала, али каже да је дрес Интера обавеза која као крајњи производ изискује добре резултате.

„Три разлога због којих ће Интер победити Бајерн? Па, наши навијачи заиста заслужују да победимо, ова екипа бриљира у великим утакмицама и наравно, ми смо Интер. Ова утакмица ће бити као финале, баш као она утакмица од прошле године коју смо играли у Мадриду. Морате бити у могућности да поновите такав резултат ако играте у Интеру", изјавио је Пандев.

Затим је македонски репрезентативац прокоментарисао предности и мане немачког представника.

„Бајернови нападачи могу да нам направе свакакве невоље. Међутим, они су рањиви у одбрани и концентрисаћемо се да их 'повредимо' у том делу терена. Морамо рано постићи гол како бисмо им наметнули још већи притисак", закључује Пандев.

Интер је у првом мечу поражен код куће резултатом 1:0 и мораће добро да се потруди како би остао у конкуренцији за нову титулу шампиона Континента.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи