Без Ван Персија али са Фабрегасом

Арсенал и званично неће моћи да рачуна на Робина ван Персија у дуелу са Барселоном следеће недеље. Холанђанин ће бити ван терена најмање три седмице. Верује се, с друге стране, да ће се капитен Фабрегас опоравити на време и да ће се наћи у саставу на овом сусрету.

Стручни штаб Арсенала је, недељу дана уочи реванш меча шеснаестине финала Лиге шампиона са Барселоном, примио једну добру и једну лошу вест од лекарског тима лондонске екипе.

Капитен Сеск Фабрегас се опоравља од повреде задње ложе и по свој прилици биће спреман за меч у Шпанији али Робин ван Перси, који је постигао изједначујући погодак у првом сусрету, сигурно неће бити у могућности да помогне клупским друговима.

Фабрегас је пропустио финале Карлинг Купа због повреде коју је задобио у мечу са Стоук ситијем прошле недеље. Његов статус пред овај сусрет Венгер је описао као "повољан" и Каталонац ће највероватније предводити своју екипу у том сусрету.

С друге стране, била је приметна резигнација у гласу тренера "тобџија" када је објавио новинарима да Ван Перси неће излазити на терен у наредне три недеље због повреде колена коју вуче из финала Лига Купа, када је био и стрелац за своју екипу.

Арсенал је већ ослабљен неиграњем Волкота који ће одсуствовати са терена још најмање две недеље због повреде скочног зглоба. Алекс Сонг, надају се у Арсеналу, ће бити спреман за дуел са шампионом Шпаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи