На удару навијачи Марсеља и Манчестера

Проблеми са изгредима навијача су универзални феномен, а овога пута на удару Уефе су се нашли француски Марсељ и Манчестер због понашања својих присталица на утакмици ових тимова у осмини финала Лиге шампиона.

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније покренуће поступак против Олимпика из Марсеља и Манчестер јунајтеда због понашања навијача на мечу осмине финала Лиге шампиона.

Уефа ће итражити извештаје према којима су навијачи Марсеља ласером ометали играча Манчестер Јунајтеда Нанија. Као референца може послужити случај од пре три године када је још један француски клуб, тог пута Лион, кажњен са три хиљаде евра због идентичног прекршаја својих навијача, опет на мечу са Манчестер јунајтедом.

Европска кућа фудбала ће повести поступак и против енглеске екипе јер су њени навијачи палили бакље на "Веледром" стадиону.

Да подсетимо, у првом сусрету осмине финала Олимпик из Марсеља и Манчестер су одиграли нерешено 0:0, а реванш је на програму 15. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи