Четири меча суспензије за Гатуза

Ђенаро Гатузо суспендован је на четири меча због напада на помоћног тренера Тотенхема Џоа Џордана, одлучила је данас УЕФА. Суспензија се односи само на мечеве у европским такмичењима. Гатузо неће моћи да помогне саиграчима до финала, а рок за жалбу је три дана.

Напад Ђенара Гатуза, фудбалера Милана, на помоћног тренера Тотенхема данас је добио разрешење. Заменик капитена росо-нера неће имати прилике да помогне својим саиграчима на четири европска меча, а рок за жалбу је три дана.

Гатузо је после пораза Милана од Тотенхема на „Сан Сиру" насрнуо на помоћног тренера „Певаца" Џоа Џордана и том приликом ухватио га за врат.

Да ствар буде гора по Гатуза, на истом мечу је „зарадио" парни жути картон, па Рино неће бити у саставу росо-нера у следећих пет такмичарских мечева под окриљем Уефе.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи