Представљене карте за финале

У Лондону су у петак представљене карте за финале Лиге шампиона, тачно 100 дана пре почетка утакмице. Гери Линекер нахвалио Вембли и позвао фанове да учествују на фестивалу Лиге шампиона који ће се одржати у главном граду Енглеске.

Тауер Бриџ пружио је фантастичну подршку за представљање карата за финале Лиге шампиона које ће се одиграти у Лондону, на Вемблију, 28. маја.

Гери Линекер и Хоуп Пауел, представници мушког и женског финала Лиге шампиона, приказали су улазнице на врху градске куће Лондона. Вембли ће по шести пут бити домаћин најважније утакмице у европском фудбалу.

Укупно 11.000 карата биће пуштено у продају, ексклузивно путем сајта Уефе, између 24. фебруара и 18. марта. Капацитет стадиона је 86.000 места, а учесници финала добиће право да својим навијачима продају по 25.000 улазница.

"Историја Лондона има толико ствари везаних за фудбал. Нису у питању само успешни клубови, већ и стадион Вембли, који је својеврсна икона за фанове широм света. Лига шампиона улази у занимљиву фазу, а четири клуба из Енглеске учествују у овом делу такмичења. Још увек је невероватан податак да Лондон нема освајача Лиге шампиона", рекао је Линекер.

На фестивалу Лиге шампиона очекују се навијачи из свих делова света. Ова манифестација биће одржана у Хајд парку и трајаће седам дана, све до почетка великог финала.

У финалима елитног такмичења која су одржана у Лондону, кров Европе су покорили: Милан (1963), Манчестер јунајтед (1968), Ајакс (1971), Ливерпул (1978) и Барселона (1992).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи