Венгер тражи скалп Барсе

Менаџер Арсенала уверен је да Фабрегас и остали могу да изађу на крај са "убитачном" Барселоном. Каталонци стижу на "Емирате", а Венгер је уверен да избацивање Барселоне значи отворен пут до трофеја.

Арсенал у среду дочекује гиганта из Каталоније на "Емиратима". Овај дуел осмине финала Лиге шампиона, менаџер "тобџија" дочекује у добром расположењу.

Арсен венгер верује да је његова екипа довољно сазрела од прошле сезоне, када их је Барса избацила у четвртфиналу, укупним резултатом 6:3.

Не можемо оспорити квалитете Барселоне, али је битно да имамо шансу да их избацимо из такмичења и покажемо ко смо. Желимо свима да докажемо да можемо да избацимо тим као што је Барса", каже Венгер.

Арсенал очајнички жели да успе у овом окршају, јер је Барселона и даље дужник лондонском тиму, још од финала овог такмичења 2006. године.

"Професор" мисли да ће се шансе за освајање Лиге шампиона значајно поправити за Арсенал, ако се обезбеди наредна фаза.

"Кренули смо у сезону са идејом да освојимо трофеј у европском такмичењу. Једини начин да то остваримо је да победимо изразите фаворите. Ако избацимо шампионе Шпаније, аутоматски имамо добре шансе да освојимо турнир", закључује Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи