Ранијери: Играчи ме подржавају

Два везана пораза у италијанском шампионату навела су штампу на "чизми" да почне приче о смени Клаудија Ранијерија. Тренер "вучице" каже да га играчи поштују и подржавају, па верује да ће се игра екипе знатно поправити у Лиги шампиона.

Клаудио Ранијери верује да има пуну подршку играча пред дуел осмине финала Лиге шампиона против Шахтјора.

Извештаји у италијанској штампи тврде да у свлачионици Роме постоје два клана након разочаравајућих резултата који су клуб одаљили од трке за титулом.

"Тренер је као муж, он све последњи сазна. Међутим, приче о лошој атмосфери су само римски трачеви", каже Ранијери.

Тренер Роме је убеђен да су недовољно добри резултати у националном првенству само тренутна криза и да се они неће одразити на партије у најјачем такмичењу Европе.

"Увек сам имао жељу за победом, јер су ме играчи подржавали. Желимо да се боримо и борићемо се до самог краја", додаје 59-годишњи стручњак.

"Вучица" је изгубила од Интера (5:3) и Наполија (2:0) у последње две утакмице Серије А. Ови резултати су довели до тога да клуб падне на осмо место на табели и тренутно буде на 13 поена заостатка за водећим Миланом.

Сада се клуб максимално концентрише на такмичење у Европи, али је Ранијери свестан да његов клуб очекују тешки мечеви у првој елиминационој фази Лиге шампиона.

"Ово је веома тешка сезона за нас. Морамо пораз од викенда да оставимо иза нас и да мислимо на утакмицу која нас очекује. Имали смо проблема у одбрани и то је део који морамо поправити. Очекујем прелеп меч. Шахтјор је одлична екипа, а они који су изјавили да смо имали среће при жребу, видеће да су погрешили", каже за крај Ранијери.

Очекује се да ће напад Римљана предводити Мирко Вучинић и Франћеско Тоти, јер Марко Боријело неће наступити на овом мечу због повреде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи