Тотенхем без Бејла у Милану

Тотенхем је на пут у Италију за дуел против Милана повео ровите ван дер Варта и Модрића. Медицински тим "певаца" одлучио је да Гарет Бејл није довољно спреман за меч, па је Велшанин остао у Лондону.

Хари Реднап жарко је желео да на пут у Милано поведе Гарета Бејла, али је повреда репрезентативца Велса ипак била јача. Након последњег тренинга Тотенхема одлучено је да Бејл није у могућности да помогне саиграчима и због тога није ни пошао пут Италије.

Рафаел ван дер Варт ће највероватније бити у саставу, пошто је успео да залечи мању повреду коју је претрпео у мечу против Болтона. Холанђанин је спреман да помогне Питеру Краучу у нападу и да покуша да настави сјајну серију тандема, који је до сада "произвео" 4 гола у Лиги шампиона.

Хрватски репрезентативац Лука Модрић ће морати да прође тестове у дану одигравања утакмице како би се установило да ли је у стању да помогне "певцима".

Меч између Милана и Тотенхема ће се одиграти на "Сан Сиру" у уторак од 20 сати и 45 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи